BOOKING

Facebook Nyheder

RING OP KLIK HER

BOOKING

« Tilbage til Nyheder

Få tjekket din bil for fup-rustbeskyttelse

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og det er det også! De populære tilbudssites, som bl.a. jævnligt sælger deals på undervognsbehandlinger til under 2.000 kroner, er rent fup. Tvivlsomme leverandører snyder bilisterne. Dinitrol Center Risskov tilbyder dig nu et gratis eftersyn af din bil, hvis du har købt rustbeskyttelse via et tilbudssite.

Bilejerne bliver i stor udstrækning taget grundigt ved næsen. Det viser en række kontroller, som Dinitrol og Teknologisk Institut har udført på biler, der er blevet ’rustbeskyttet’ via tvivlsomme leverandører til de populære tilbudssites. Tusindvis af bilister kører rundt i Danmark med en meget tvivlsom rustbeskyttelse.

Tusindvis kører rundt med falsk tryghed
- Vi har ikke 100 procent overblik over omfanget af svindel med falske Dinitrol-behandlinger og rustbeskyttelse generelt, men vi opdager hele tiden nye tilfælde. Der er ingen tvivl om, at der kører tusindvis af bilister rundt med falsk tryghed. Derfor tilbyder vi dem nu et gratis eftersyn og en pris på en ægte Dinitrol-behandling samt udbedring af eventuelle skader, siger indehaver af Dinitrol Center Risskov Jesper Thrue.

Hos Teknologisk Institut og Dinitrol har man testet nogle af de biler, der er rustbeskyttet på autoværksteder i forbindelse med et tilbud på 1.600 kr. for en falsk Dinitrol-behandling via et deal-site. Og konklusionen er rystende læsning.

Langt den overvejende del af køretøjets hulrum på såvel den øverste del af køretøjet som døre, stolper, front og bagklap, hjørner i bagagerum, længde- og tværvanger i motorrummet, har ikke fået tilført rustbeskyttende produkter.

Tjek leverandøren
For at sikre andre bilejere mod lignende fuptilbud fremover opfordrer Dinitrol bilejerne til at tjekke på www.dinitrol.dk, inden de siger ja til et lignende tilbud. Her kan de se, om det enkelte center er medlem af Dinitrol-kæden.

- Når et center er med i Dinitrol-kæden, er man automatisk tilknyttet Danmarks skrappeste kontrolordning under Teknologisk Institut, hvor vi udfører rustbeskyttelse efter nøje fastlagte krav. Så har forbrugerne garanti for pengene, forklarer Jesper Thrue.

Afventer afgørelse om ansvar
Ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen hersker der stadig usikkerhed om, hvorvidt det er leverandøren eller dealsitets ansvar, at en kunde får en vare som aftalt.

Forbrugerklagenævnet modtager løbende klager fra forbrugere, der står klemt mellem dealsite og leverandør.

Yderligere oplysninger:
Jesper Thrue
86174466

Åbningtider

Mandag-Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07.30 - 15:00

Nyheder

Nyheder


Få tjekket din bil for fup-rustbeskyttelse 

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og…
læs mere »

Minibiler dumper i rustbeskyttelse 

Minibiler dumper i rustbeskyttelse Derfor bør…
læs mere »

Bilen skal rustbeskyttes fra ny 

Lyngby, 21. september 2011 Bilen skal rustbesky…
læs mere »

Danmark i front med rustbeskyttelse 

Undersøgelse hos Teknologisk Institut viser, at a…
læs mere »

Den klassiske Porsche har levet under Siciliens sol  

Den klassiske Porsche har levet under Siciliens s…
læs mere »