BOOKING

Facebook Nyheder

RING: 86 17 44 66

BOOKING

Miljøvenlig rustbeskyttelse

Hos Dinitrol Risskov går rustbeskyttelse og miljøbeskyttelse hånd i hånd. Derfor anvender vi klimavenlige produkter til enhver rustbeskyttelse og rustbehandling. Vores klimavenlige rustbeskyttelse, VARM VOKS, gavner ikke alene miljøet, men adskiller sig også fra traditionelle produkter ved ikke at genere med en ubehagelig lugt.

 

En bæredygtig, miljøvenlig og kvalitetsbevidst behandling

Vi har en målrettet vision om, at 80 % af de biler, vi beskytter mod rust, skal behandles helt uden opløsningsmidler – uden at gå på kompromis med behandlingens kvalitet. 100 % er ganske enkelt ikke muligt, eftersom gamle rustne biler kræver et olieholdigt og penetrerende produkt til at nedbryde den igangværende rust.Oploesninsmiddel -udvikling

For at levere den mest miljørigtige indsats, holder vi os hele tiden opdateret på den nyeste udvikling og moderne teknikker og produkter. Målet er i sidste ende at kunne rustbehandle alle biler på en bæredygtig og miljøvenlig måde. I den tid Dinitrol har eksisteret, har vi år efter år reduceret mængden af miljøskadelige produkter – og det vil vi fortsat gøre.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores grønne profil, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 86 17 44 66. Vi er beliggende i Risskov og modtager kunder fra hele Østjylland, heriblandt Århus, Egå og Lystrup.

 

Åbningtider

Mandag-Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07.30 - 15:00


Nyheder


Få tjekket din bil for fup-rustbeskyttelse 

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og…
læs mere »

Minibiler dumper i rustbeskyttelse 

Minibiler dumper i rustbeskyttelse Derfor bør…
læs mere »

Bilen skal rustbeskyttes fra ny 

Lyngby, 21. september 2011 Bilen skal rustbesky…
læs mere »

Danmark i front med rustbeskyttelse 

Undersøgelse hos Teknologisk Institut viser, at a…
læs mere »

Den klassiske Porsche har levet under Siciliens sol  

Den klassiske Porsche har levet under Siciliens s…
læs mere »