BOOKING

Facebook Nyheder

RING: 86 17 44 66

BOOKING

Bliv fri for rust med en professionel undervognsbehandling

Trænger din bil til en undervognsbehandling? Hos Dinitrol Risskov tilbyder vi professionel rustbeskyttelse og rustbehandling. Med en effektiv og ansvarsbevidst tilgang sørger vi for, at bilen bliver fri for rust – nu og fremover. Det er en god idé at forebygge rustskader, men er skaden allerede sket, tilbyder vi en grundig behandling.

Rust påvirker din bils sikkerhed negativt. Det er derfor altafgørende at løse problemet, når det viser sig – og helst inden det opstår – så du kan køre sikkert og trygt på vejene. Det er investering i din bil, hvis du løbende forebygger rustdannelse.

 

Til gavn for miljøet

Til vores undervognsbehandling bruger vi miljøvenlige produkter. Vi undgår opløsningsmidler, der skader klimaet, uden at det går ud over kvaliteten. Med andre ord beskytter vi klimaet, når vi beskytter din bil mod rust.

Med et vågent øje på udviklingen inden for undervognsbehandling sørger vi for hele tiden at bruge de mest moderne og effektive produkter og teknikker.

 

Besøg os i dag – eller ring med det samme

Ring til os i dag på 86 17 44 66 og få et uforpligtende tilbud på verdens bedste undervognsbehandling. Læg vejen forbi vores center i Risskov, hvor vi blandt andet ofte får besøg fra byerne i nærheden – Århus, Egå og Lystrup – men også fra andre dele af landet.

Åbningtider

Mandag-Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07.30 - 15:00


Nyheder


Få tjekket din bil for fup-rustbeskyttelse 

Det lyder næsten for godt til at være sandt – og…
læs mere »

Minibiler dumper i rustbeskyttelse 

Minibiler dumper i rustbeskyttelse Derfor bør…
læs mere »

Bilen skal rustbeskyttes fra ny 

Lyngby, 21. september 2011 Bilen skal rustbesky…
læs mere »

Danmark i front med rustbeskyttelse 

Undersøgelse hos Teknologisk Institut viser, at a…
læs mere »

Den klassiske Porsche har levet under Siciliens sol  

Den klassiske Porsche har levet under Siciliens s…
læs mere »